Recent Posts

Mahmutović dao ogroman doprinos razvoju Novog Pazara

Mahmutović h

Mahmutović  dao ogroman doprinos razvoju Novog Pazara

Uoči sutrašnje sednice Skupštine grada Novog Pazara na kojoj će biti izabran novi gradonačelnik ,  Rasim Ljajić osnivač SDP,  rekao je da su nakon izbora  neophodne promene i u stranci i na nivou gradske vlasti.

 ’’Mahmutović  je dao ogroman doprinos boljitku Novog Pazara. Jedna etapa u razvoju grada je završena i sada su nam potrebni i nova energija i novi ljudi, koji će dati novi zamajac za nastavak razvojnih i infrastrukturnih projekata u Novom Pazaru“, izjavio je gos. Rasim Ljajić .

Mahmutović d

Osnivač SDP Ljajić je posebno naglasio da   je dosadašnji gradonačelnik Meho Mahmutović u prethodnom periodu dao ogroman doprinos za razvoj  Novog Pazara. İako je postignuto mnogo za grad morao se je suočavati  sa brojnim i spoljnim i unutrašnjim problemima. Postignuto je mnogo izmedju ostalog u samoj infrastrukturi grada Novog Pazara, u domenu kulture, sporta i podrske spotrtistima-posebno atleticarima koji su imali punu podrsku Mahmutovića a posebno na polju obrazovanja.

Mahmutović g

“Mahmutović je bio jedan od retkih funkcionera i stranke i grada, koji je uvek branio politiku SDP, a istovremeno učestvovao u realizaciji svih projekata razvoja Novog Pazara Nakon skoro dva mandata na mestu gradonačelnika, on je i pre izbora sam izrazio želju da se povuče sa te pozicije i na taj način pokaže da mu je interes grada važniji od bilo čega drugog“, posebno je naglasio   Ljajić.

Mahmutović b

O buducnosti i mjestu koje zaista pripada dosadašnjem gradonačelniku Mahmutoviću, Ljajić je naglasio da će on  ubuduće obavljati važnu funkciju u Beogradu, gde će moći da promoviše politiku pomirenja, razvoja i saradnje, a sve za dobrobit svih građana Novog Pazara.

Mahmutović e

„Meho Mahmutović je često bio meta napada ne samo opozicije, već nažalost i delova vlastite stranke i pojedinih gradskih funkcionera, koji su svoj nerad, javašluk i nesposobnost prikrivali napadom na njega. Za razliku od takvih, Mahmutović će uvek zauzimati ključne pozicije i u stranci i u izvršnoj vlasti. Upravo zbog svog odnosa prema građanima, gradu i stranci“, na kraju je zaključio je Ljajić.

Ekskluzivno za portal ibalkan.net Tekst i fotografije- Novi Pazar Senad Senko Župljanin

Mahmutović c

http://ibalkan.net

 

 

 

 

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net