Recent Posts

Horoskop za danas 23 maj

Horoskop 11SARAJEVO– 23. maj 2016. godine, ponedeljaK- 22. 05. 2016- 09 : 59h Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Pred vama je horoskop za 23. maj. Srećno. Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop. Horoskop za danas: Blizanci, kraljevi ste u poslu! Ovnovi, samo hrabro u osvajanje! A vi, Jarčevi ne zaboravite na važne datume!

Ovan
Potrudite se da date sve od sebe na poslu. Danas će se cijeniti ambicioznost. Budite uporni, ne odustajte ako ne ide lako sa obavljanjem obaveza.

Bik
Isplanirajte neki kraći put. Danas je bitno da se držite plana, da ne trošite energiju na stvari koje nisu primarne. Nemojte biti površni.

Blizanci
Napeti ste zbog novca. Ne pozajmljujte drugima ni malu svotu. Strastveni ste danas i skloni flertu.

Rak
Napravili se osjetne promjene u vezi sa poslom. Dobra je saradnja sa drugima. Bilo bi dobro da ne radite ništa novo, nego da završavate započeto.

Horoskop 12Lav
Vrijedni ste. Malo ste brži u obavljanju zadataka nego inače. Konačno možete nadoknaditi sve što niste prošle nedelje, jer ste se bolje organizovali.

Djevica
Provedite više vremena sa partnerom. Ako ste slobodni, neka osoba iz prošlosti može se javiti. Bavite se sportom ili makar šetajte.

Vaga
Dobro se osjećate. Provedite više vremena kod kuće, sa porodicom. Moguća je posjeta rodbine.

Škorpija
Pazite se u saobraćaju. Platite račune na vrijeme. Manje se otvarajte drugima, budite diskretniji.

Horoskop 13Strelac
Danas kako se hranite tako vamje zdravije. Idete u šoping. Dajte sve od sebe na poslu, nadoknadite neke stvari koje niste prije odradili.

Jarac
Preosjetljivi ste danas. Ne podnosite lako kritiku. Potrudite se da se usredsredite na sebe, ne morate pomagati previše drugima.

Vodolija
Nemojte se preforsirati na poslu. Prilično ste napeti. Odmorite se poslije posla, niste raspoloženi za druženje i priču.

Ribe
Družite se više sa prijateljima. Danas je dobar dan da se vidite sa prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Pomalo ste usporeni, ali je bitno da pazite da ne kasnite sa obavezama.

Horoskop 14

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net