Recent Posts

Horoskop: 15- 22 Maj

horoskop 1BEOGRAD 15. maj 2016. godine subota- 15. 05. 2016 – 09 : 29h–Horoskop za 15. maj: Ovnovi imaju podršku partnera, Blizanci mogu da očekuju strastveno druženje sa jednom Vodolijom. Ovnu horoskop predvidja da mu slijedi dobar dan za posao, Biku dan za opuštanje, Blizanci spremni na nove izazove, Rak uživa, Lav kreativan, Djevici prijatno …

OVAN
Posao: Imali ste jači motiv da se odmorite, ali to vam ne uspeva. Moraćete više da radite nego obično. Ne marite za to šta okruženje misli o vama, već kako ćete se domoći bolje poslovne strategije.
Ljubav: Partner vas podržava, kada su nove šanse u pitanju. Imate mnogo više sreće na polju emocija ovaj put.
Zdravlje: Posetite teretanu.

horoskop 2BIK
Posao: Neko vam uporno nameće svoja pravila i to vam najviše smeta u radu sa ljudima. Pokušaćete da se osamostalite u radu koji vas danas čeka.
Ljubav: Ne želite toliko da budete intimni koliko se od vas traži da budete prisutni. Problem je u tome što vi tražite slobodu.
Zdravlje: Volite da se bavite fizičkom aktivnošću.

BLIZANCI
Posao: Danas možete dobiti rešenje problema kada su u pitanju mnogo loši aspekti na koje niste računali da će već jednom da prođu. Počnite ispočetka da rešavate svoj problem na koji ste zaboravili.
Ljubav: Ukoliko ste sami možete imati sjajnu priliku da se družite sa osobom rođenoj u znaku Vodolije. Očekujte strastveno druženje.
Zdravlje: Problem sa abdomenom.

RAK
Posao: Imate odlične aspekte za započinjanje privatnog posla. Vaš kefalo odlično radi pa ne morate da se oslanjate na druge ljude. Isuviše ste samostalni.
Ljubav: Uviđa se ponekad kolebljiva situacija na vašem polju emocija. Skoni ste promeni statusa a neko bi mogao da vampriđe.
Zdravlje: Stomačne tegobe.

horoskop 3LAV
Posao: Ukoliko ste student nadajte se razrešenju situacije kada je u pitanju polaganje težih ispita jer vaše otvorene podrške planeta sa neba su nešto što vam se pruža u odličnom ambijentu.
Ljubav: Nemate nameru da menjate svoje mišljenje bar ne još neko vreme. Partner je pomalo tvrdoglav.
Zdravlje: Srčana aritmija.

DJEVICA
Posao: Ne računajte na povremene iznenadne situacije na koje ne možete da računate da ćete ih tek tako lako rešiti. Morate da se domognete mnogo bolje partije kako bi obezbedili svoje mesto.
Ljubav: Imate šarm I plenite kada su osobe suprotnog pola u pitanju. Niste svesni da je u vas neko zaljubljen.
Zdravlje: Problem sa bešikom.

VAGA
Posao: Možete da živite ovaj put na račun drugih ljudi. Uvek će vam se naći neko na koga možete da računate da će biti široke ruke. Još ne razmišljate o osamostaljivanju.
Ljubav: Pomalo ste ljubomorni, kada su partnerski odnosi u pitanju. Nemate baš uvek pomoć osobe pored sebe.
Zdravlje: Bubrezi su vam loša strana.

ŠKORPIJA
Posao: Ukoliko ste IT stručnjak može da vam se smeši odličan poslovni plasman na koji možete da računate kao vetar u leđa, koji vam je ovaj put, neophodan.
Ljubav: Ne želite da propustite dan da se ne vidite sa osobom na koju često mislite. Bićete u odličnom raspoloženju.
Zdravlje: Vrtoglavica.

horoskop 5STRELAC
Posao: Vaše želje su na mestu, ali trenutni aspekti ne pružaju veću podršku što se vašeg cilja tiče.
Ljubav: Vaša emotivna strana je za sada tiha voda. Oprezno osvajate osobu na koju često mislite.
Zdravlje: Povišen holesterol.

JARAC
Posao: Ideje koje odavno imate, mogu mnogo toga da vam donesu u vaš novčanik. Oslonite se na Jarca, koji vam može pomoći u poslu kojim se bavite.
Ljubav: Bićete iznenađeni susretom jedne osobe iz prošlosti. Možete da doživite manji šok ovaj put.
Zdravlje: Bolovi u kostima.

VODOLIJA
Posao: Vaša finansijska situacija je kod vas na zavidnom nivou ovaj put. Morate da čuvate novac za ono što vam predstoji. Možda budete imali dodatne investicije.
Ljubav: Bićete podstaknuti nečijim rečima u koje ćete čak I poverovati da vam je simpatija pomalo neverna.
Zdravlje: Alergija na polen.

RIBE
Posao: Ukoliko se budete vodili klasičnim metodama rada nećete se dobro kotirati na tržištu rada. Mogu vas počistiti sa tržišta koje jeovaj put nemilosrdno prema vama.
Ljubav: Želite da ostanete rezervisani. Ne želite još da se otvorite na ovom segmentu.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

horoskop 4

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net