Recent Posts

Horoskop za srijedu

Horoskop 1ISTANBUL 11. maj 2016. godine 11. 05. 2016 – 07: 29h Horoskop za srijedu. Ali ako na horoskop gledate kritično, podudarnosti su obično na psihološkoj razini. Npr. ako nedeljni horoskop spomene da ćete sresti posebnu osobu u srijedu vjerujte u to. Saznajte da li će vam zvjezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop portala koji pratite http://ibalkan.net

OVAN

Posao

Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.

Ljubav

Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubjedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.

Zdravlje

Odlično se osjećate.

BIK

Posao

Okolina primjećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rešenje kako biste pravilno riješili različite nesporazume.

Ljubav

Horosko za danas, da li Vas to prati nova emotivna dilema. Ne znate da li partner griješi u svom ponašanju ili djeluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.

Zdravlje

Problemi sa sinusima.

Horoskop 3BLIZANCI

Posao

Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike i zato u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Prihvatite kompromisno rešenje i dobar savjet.

Ljubav

Dijelujete uznemireno i zahtjevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, prije nego što povredite nečija osjećanja.

Zdravlje

Loša cirkulacija.

RAK

Posao

Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspejšnu saradnju. Postoje problemi koji zahtjevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promjenu poslovne klime.

Ljubav

Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namjere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

LAV

Posao

Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da povjerite svoje planove. Konsultujete osobu za koju vas vezuje pozitivno iskustvo.

Ljubav

Novi izlivi nježnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.

Zdravlje

Dobro se osjećate.

Horoskop 4DJEVICA

Posao

Djelujete samouvjereno, imate dovoljno energije i dobar predosjećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da slijedite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.

Ljubav

Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.

Zdravlje

Uzimajte više tečnosti.

VAGA

Posao

Ukoliko vas neko opominje da promjenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspješnim rezultatima.

Ljubav

Skloni ste pretjerivanju u ponašanju. Preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumjevanje i emotivna podrška.

Zdravlje

Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

Posao

Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbjegavate razgovor sa poslovnim partnerima.

Ljubav

Osjećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osjećanja.

Zdravlje

Moguća prehlada.

Horoskop 5STRELAC

Posao

Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspješni rezultati podrazumevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju saradnju.

Ljubav

Djelujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosjećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.

Zdravlje

Nađite način da se opustite.

JARAC

Posao

Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe, koja ima sumnjive namjere.

Ljubav

U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji dijeluju. Izgovori vam nikako nisu potrebni ako želite stabilnu vezu.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Horoskop 6VODOLIJA

Posao

Osjećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspješno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.

Ljubav

Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvijek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Budite nježni, budite emotivni– ljubav će da cvjeta.

Zdravlje

Prijaće vam šetnja.

RIBE

Posao

Dijelujete vrlo energično u namjeri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.

Ljubav

Pokušavate da razuvjerite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osjećaj za realnost, a vama maštovitost.

Zdravlje

Osjećate se dobro.

Horoskop 2

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net