Recent Posts

Dnevni horoskop za 07.05.2016

horoskop 1ISTANBUL 7. maj 2016. godine 07. 05. 2016 – O7: 50h Dnevni horoskop za subotu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop. www.http://ibalkan.net
Svaka osoba ima različite želje kad je erotski dodir u pitanju, ali ipak postoje neka pravila. Saznajte kakve erotske želje ima koji horoskopski znak.
Ko priželjkuje dodire po guzi, a ko fantazira o seksu na javnom mestu…  pripadnici ovog horoskopskog znaka najviše uzbuđuje iznenadni jutarnji dodir i kada ih neko za vreme dok pijete kafu snažno povuče za kosu…
Ovan
Komunikativni ste danas. Osećate se dobro, zato ne dozvolite da Vam neko pokvari raspoloženje. Pazite se u saobraćaju.

Bik
Dobro se osećate. Zadovoljni ste novčanom situacijom. Uživajte danas, nije dan za neke veće poslove i obaveze.

horoskop 3Blizanci
Usporeni ste, ne radi Vam se ništa, nemate dovoljno elana i energije za rad. Slušajte muziku, pogledajte kod kuće neki film ili idite u bioskop, to bi moglo da Vam prija.

Rak
Napeti ste, ali druženje sa prijateljima može da Vas opusti. Dan je dobar za kompromise. Posao Vam mora biti na prvom mestu i dobra organizacija, zato nemojte mnogo da se opustite tokom vikenda.

Lav
Imate dosta posla, a ne radi Vam se. Morate naći motivaciju i završiti sve što ste započeli, bez obzira na to da li se radi o kućnim ili poslovnim obavezama, jer neko samo čeka da pogrešite…

Devica
Imate puno planova za danas, ali bi bilo dobro da ne započinjete previše stvari odjednom. Odredite prioritete. Prilično ste rasejani, pa to može uticati na to da ne uradite sve kako treba.

horoskop 4Vaga
Odlično ste raspoloženi. Imate dosta ideja, ali nemojte da se sve vrti oko posla. Nekome nedostajete.

Škorpija
Strastveni ste. Potrudite se da udovoljite partneru. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Budite prijatni prema drugima, ne ulazite u rasprave.

Strelac
Danas imate utisak da ništa ne zavisi od Vas. Odličan je dan za usavršavanje, čitanje, učenje. Ne pričajte previše drugima o svojim planovima. Romantični ste.

Jarac
Provedite više vremena sa partnerom ili porodicom. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Danas su mogući problemi sa zdravljem, zato pazite šta jedete i pijete, budite što više u prirodi.

Vodolija
Bavite se sportom. Imate višak energije. Potrudite se da se usredsredite na partnera. Ako ste slobodni, idite do grada sa prijateljima, velike su šanse da ćete upoznati neku novu zanimljivu osobu.

Ribe
Sredite dom. Danas možete posetiti rodbinu ili imati neočekivanu posetu. Da li ste platili sve račune?

horoskop 2

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net