Recent Posts

Nedeljni horoskop (25. 04. – 01. 05. 2016.)

horoskop 1SARAJEVO – 25: 04 2016– 09 : 01: 00-  Nedeljni horoskop 25. 04. – 01. 05. 2016. Saznajte šta vas čeka u nedelji od 25. aprila do 1. maja – da li će vam zvijezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga…

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka i je li vas horoskop prati i da li je možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri http://ibalkan.net

OVAN
Dijelujete vrlo ambiciozno i zahtjevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti ili usporava vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da neko kritikuje vaš način rada. Umjesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite svoj stil ponašanja i nemojte ulaziti u finansijski ili imovinski rizik. Neophodna vam je porodična harmonija i nečije prisustvo, kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i dodatni priliv kreativne energije. Voljena osoba ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju, ili na snažne izlive emocija i na uzajamnu razmenu strasti. Stalo vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan način, vijšto smišljate novu ljubavnu taktiku.

BIK
Zaokupljeni ste razmisljanjem o novim poslovnim planovima ili nagomilanim obavezama koje vas prate. Na žalost, ne možete da se pohvalite dobrom komunikacijom u krugu poslovnih partnera. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa zadatom situacijom i izazovom. Potrebno je da se opredelite za korisne ciljeve, koji će vam omogućiti bolje profesionalne uslove. Često analizirate svoj ljubavni život i imate utisak, da se polako “udaljavate” od voljene osobe. Ne želite da neko izneveri vaša osjećanja ili da donesete nepromišljenu odluku o zajedničkom životu. Stalo vam je da ponovo osjetite partnerovu naklonost i uzajamno povjerenje. Potrebno vam je novo i prikladnije rešenje.

horoskop 2BLIZANCI

Dijelujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Dovoljno ste preduzimljivi, tako da saradnici imaju povjerenja u vaše profesionalne sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobar profit ili neki vid materijalnog dobitka. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumeva proširenu saradnju. “Tajna” ličnog uspeha i intimne sreće, prositiče iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas “susret iznenađenja” ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete primetnu pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom.

RAK
Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičete kreativnost u idejama, očekuje vas zajednički dobitak i mogućnost za obnavljanjem nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. U ljubavnom životu potreban vam je “mali podsticaj”, da osjetite veliki emotivni zanos ili strast i inspiraciju u blizini voljene osobe. Na sreću, partner umije da ispuni vaša očekivanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje. Očekuje vas novo emotivno zadovoljstvo i prijatno iskustvo u novom društvu.

LAV
U skladu sa postavljenim prioritetima imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da vas zamaraju. Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, udružite svoje interese sa pouzdanim saradnicima i prihvatite nečiji uticaj. U ljubavnom životu priželjkujete više iskrenosti i nježnosti, ali imate utisak da vas neko zavarava velikim obećanjima ili pogrešnom pričom. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osjećaj vas neće izneveriti.

horoskop 3DJEVICA
Stalo vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Važno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj ljestvici na različitim nivoima i budite pažljiviji sa ulaganjem novca. Imponuju vam nečija pažnja i komplimenti, novi susreti na vas deluju vrlo podsticajno. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad i “male stvari” imaju “veliku čar”, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osjećanja djeluje pozitivno na vaš ljubavni odnos.

VAGA
Dijelujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno- finansijskih procjena, očekuje vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom životu često na vrlo subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad se nalazite u “emotivnom uzletu” ili u svom čudesnom svijetu maštarenja. Važno je da vjerujete u sebe ili u stvari koje vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

ŠKORPIJA
Stalo vam je da ostvarite nove poslovne kontakte i važne ciljeve u pregovorima. Potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Od vašeg zalaganja i diplomatskih manira zavise konačni rezultati. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese i da istaknete svoje profesionalne sposobnosti. Sve se svodi na dobru poslovnu procjenu i na uspješno planiranje. Dijelujete zadovoljno, pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako postoji zajednički fluid i dobra volja. Nemojte dozvoliti da neko sa strane narušava vaš svijet intime i ličnu srecu. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam nova ljubavna romansa.

horoskop 4STRELAC
Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtjevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da precjenjujete svoje profesionalne mogućnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Ukoliko vam je stalo da uspostavite harmoničan odnos sa voljenom osobom, ponekad morate upotrebiti i “zrno mudrosti” ili neke “skrivene adute”. Dobra ljubavna strategija podrazumjeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osjećanja i uzajamna naklonost.

JARAC
Napravili ste dobru poslovnu procjenu, potrebno je da dokažete svoju profesionalnu umješnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva od zajedničkog interesa. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, nemojte dozvoliti da vas opterećuju razni komentari. Ipak, zaoštrena poslovna klima dijeluje vrlo podsticajno u odlučujućim situacijama. Uporno pokušavate da se nametnete kao autoritativna ličnost, pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud, vrline ili “slabosti”. Dijelujete tajanstveno i stalo vam je da uđete u nečiji ljubavni trag. Ne možete lako da odgonetnete partnerovo ponašanje i ne želite da rizikujete u emotivnom odnosu. Oslonite se na svoja osjećanja.

VODOLIJA
Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje ili širu nakonost u poslovnim krugovima, stoga dijelujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju garanciju za uspjeh, ali vi imate dobar intuitivni signal koji vas navodi na pravilno rešenje. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo mijenjaju, mudro očekujete bolju priliku i svoju šansu. Imate utisak da vas neko “kontroliše” ili emotivno provjerava, što dodatno utiče na vaše raspoloženje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje namjere, ali trenutni događaji ne idu uvijek u željenom pravcu. Ne možete lahko da promjenite nečiju odluku ili da utičete na partnerovo ponašanje.

RIBE
Nalazite se u sjajnoj psiho- fizičkoj formi, vaši saradnici očekuju da dijelujete vrlo uspješno ili iznad prosječnih mijerila. Imponuje vam saznanje da okolina ima dovoljno povjerenja u vaše profesionalne sposobnosti. Dobra poslovna strategija i precizni potezi predstavljaju garanciju za dugoročniji uspjeh. Ipak, postoje situacije koje ne zavise od vaše volje. Priželjkujete novi emotivni uzlet u različitim situacijama i ne odustajete od svojih planova. Ukoliko ste romantično raspoloženi, to predstavlja dobar ljubavni predznak. Uljepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako što ćete dijelovati dovoljno zanosno i privlačno na voljenu osobu u skladu sa inspiracijom ili zajedničkim potrebama.

horoskop 5

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net