Recent Posts

Humanost Otvorene Ruke

Humanost

Novi Pazar – Udruženje građana „Otvorena ruka“ u Novom Pazaru organizovala je još jednu humanitarnu akciju za socijalno ugroženo stanovništvo.

Humanost 3

U okviru akcije udruženja „Otvorena ruka“ danas je podijeljeno , 50 paketa sa namirnicama, 50 sa kućnom hemijom + prašak za pranje veša , i garderoba za oko 100 gradjana , odnosno  za sve koji su našli na spisku .

Humanost 4

Humanitarne akcije koje sprovodi Udruženje građana „Otvorena ruka“ od velikog su značaja za gradjane lošeg imovnog stanja. Kako kažu, oni koji su danas dobili namirnice i ostalo  , ovo je za njih velika pomoć, posebno sada kada je velika ekonomska kriza i kada se teško može zaradi za najosnovnije namirnice.

Humanost 5

,,Otvorena ruka ,, je upravo takva kakvo joj je i ime, otvorena, u članstvu, snazi, doslednosti i istrajnosti da pomogne onima kojima pomoć treba, gde god da se na području Sandžaka nalaze. O tome svedoče brojne velike akcije prema najugroženijima. U udruženju bez novčane naknade, vodjeni željom da svoje ruke ispruže i srcem doprinesu nečijem boljem sutra, neumorno rade i žene i muskarci, različite starosne dobi, a što je najvažnije, broj članova se , kako vreme odmiče, vidno povećava.

Humanost 6

Koliko su bitne humanitarne organizacije u ovim ekonomski kriznim vremenima govori i broj socijalno ugroženih porodica. Udruženje „Otvorena ruka“ jedno je od tih organizacija. Ovo  udruženje je za kratko vreme svog postojanja obišla brojne porodice, podelilo pakete sa namirnicama, školskim priborom, pružila besplatnu zdrastvenu zaštitu, renoviranje kuća a ono čime se najviše ponose je podelila 250 m kubnih drva za 83 porodice, istakao je predsednik udruženj Muamer Delimeđac.

Humanost 8

Udruženje Otvorena ruka je neprofitna ne vladina organizacija koja ima za cilj poboljšanje uslova života i rada socijalno ugroženim porodicama. Za samo 2 godine svoga postojanja sprovela je niz akcija u skladu sa svojim ciljem. Kako ističu iz Udruženja i u budućnosti će nastaviti da pomažu svima onima kojima je pomoć potrebna.

Kako ističu iz Udruženja građana „Otvorena ruka“ ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija koje su sproveli u delo, a nastojaće da organizuju i dalje ovakve i slične akcije.

Ekskluzivno za portal ibalkan.net iz Novog Pazara Piše i  Foto: Senko Župljanin

Humanost 1

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net