Recent Posts

GO SDP U POSETI MNRO

GO SDP U POSETI MNRO

GO SDP U POSETI MNRO

Lekari Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije, danas su posetili Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama. Oni su im pružili osnovne zdravstvene usluge u vidu merenja pritisak , nivoa šećera u krvi, merenja težine i visine, radili im EKG, a sve to u cilju praćenja njihovog zdravstvenog stanja.

GO SDP U POSETI MNRO 1

Sa njima su se danas i družile žene Sandžečke demokratske partije, koje su im podelile pokolone i ulepšale im dan. Koordinatorka današnje akcije Ajhana Međedović je ispred Foruma Žena SDP- a, rekla je da Mentalno nedovoljno razvijane osobe treba da žive sa nama, a ne pored nas i da je to glavna poruka ove akcije.

GO SDP U POSETI MNRO 4

Pored pruženih zdravstvenih usuga, pripremljena im je i mini predstava, od strane glumaca Regionalnog pozorišta Novi Pazar.

GO SDP U POSETI MNRO 2

Osobama sa posebnim potrebama uvek treba poklanjati dosta pažnje, družiti se sa njima i nikako ne dozvoliti da se osećaju građanima drugog reda.

Lider SDPS-a Rasim Ljajić nedavno je izjavio u Prijepolju da ta stranka želi da završi posao koji je započela i da se konačno kaže dosta primitivizmu i nacionalizmu.

„Mi smo brana tom primitivizmu, mi hoćemo da zaustavimo svaki nacionalizam i onaj srpski i onaj bošnjački, a danas ima i jednog i drugog“, rekao je Ljajić na predizbornom skupu SDPS-a.

Ljajić je, reagujući na poziv Sulejmana Ugljanina da međunarodne snage dođu u Sandžak, rekao je da će SDPS rešavati probleme građana i naveo je primer deponije u Prijepolju.

„Recite mi da li je neka vlast ikada više uradila u ovom gradu nego što smo mi uradili za četiri godine. Da li postoji jedno obećanje koje nismo ispunili u ovom mandatu. Uradili smo i više nego što smo obećali zato što smo znali šta hoćemo, imali smo dobre ljude i znali smo da drugima kažemo da odstupe i da nećemo nikada popustiti“, rekao je Ljajić.

Predsednik SDPS-a je izrazio sigurnost da će Prijepolje, kao i do sada, znati da bira i napravi razliku između te liste i drugih koje će se pojaviti na izborima.

„Mi nemamo čega da se stidimo i nemamo šta da krijemo zato što smo najbolji i Prijepolje zna da imamo najbolje ljude“, rekao je Ljajić.

Ekskluzivno za portal ibalkan.net iz Novog Pazara  Piše i Foto : Senko Župljanin

GO SDP U POSETI MNRO 6

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net