Recent Posts

Ljajić: Hoćemo da završimo posao koji smo započeli

Ljajić A

Ljajić: Hoćemo da završimo posao koji smo započeli

PRIJEPOLJE, 04.4.2016. – 12: 15:00 “Mi smo brana tom primitivizmu, mi hoćemo da zaustavimo svaki nacionalizam i onaj srpski i onaj bošnjački, a danas ima i jednog i drugog”, rekao je Ljajić na predizbornom skupu SDPS-a.

Ljajić je, reagujući na poziv Sulejmana Ugljanina da međunarodne snage dođu u Sandžak, rekao je da će ta stranka rešavati probleme građana i naveo je primer deponije u Prijepolju.

“Neka oni pišu Ujedinjenim nacijama. Mi moramo da rešavamo vaše probleme sa kojima se suočavate, to je naš posao”, rekao je predsednik SDP Srbije.

Ljajić Z

“Oni se bave nekim mitovima, bave se prošlošću, mi se bavimo sadašnjošću. Ona nije sjajna, ona nije ružičasta, ima mnogo problema, ali mi te probleme želimo institucionalno da rešavamo i zato nam je važno da glasate na oba listića za broj jedan”, rekao je Ljajić.

Predsednik SDPS-a rekao je da ta lista neće dopustiti povratak u proššlost i na staro.

“Nemojte da všarate na izborima, pa da na jednom listiću zaokružžite jedne a na drugom druge. Ako hoćete da nam date podršku, dajte nam je na oba listića i to je podrška koja nam omogućuje da rešavamo sve ove probleme koje smo nasledili iz prošlosti”, rekao je Ljajić.

Pozvao je prisutne da samo pogledaju šta se i koliko uradilo u opštinama na kojima je SDPS na vlasti, a da se pogleda i šta se uradilo tamo gdje nije.

“Pogledajte Sjenicu, pogledajte Tutin, a pogledajte Pazar i Prijepolje. To je nebo i zemlja u svakom smislu, zato što mi pravimo ozbiljne gradove, a to ćemo uraditi sutra i od Sjenice i Tutina kada preuzmemo vlast tamo”, zaključio je Ljajić.

Ljajić F

Rekao je da je vlast u Prijepolju, čiju okosnicu čini SDPS, poslednje četiri godine izložžena raznim pritiscima i da su svi želeli da obore tu vlast.

“Recite mi da li je neka vlast ikada više uradila u ovom gradu nego što smo mi uradili za četiri godine. Da li postoji jedno obećanje koje nismo ispunili ovog mandata. Uradili smo i više nego što smo obećali zato što smo znali šta hoćemo, imali smo dobre ljude i znali smo da drugima kažemo da odstupe i da nećemo nikada popustiti”, rekao je Ljajić.

Predsjednik SDPS-a je izrazio sigurnost da će Prijepolje, kao i do sada, znati da bira i napravi razliku između te liste i drugih koje će se pojaviti na izborima.

“Mi nemamo čega da se stidimo i nemamo šta da krijemo zato što smo najbolji i Prijepolje zna da imamo najbolje ljude”, rekao je Ljajić.

Ekskluzivno za portal ibalkan.net iz Prijepolja  Piše i Foto : Senko Župljanin

Ljajić D

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net