Recent Posts

Pred vama je horoskop za nedelju 3. april

Pred 1ISTANBUL: 03.4.2016.– 10: 09:41– Pred vama je i pročitajte svoj dnevni horoskop za nedelju, 3. april… Pred vama je horoskop a sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da…

OVAN
Ponekad postoje odredjeni »detalji« koji mogu mnogo da znače ili da zasene neke druge »krupnije« dogadjaje koji su dio trenutnih dešavanja. Usmjerite svoju pažnju, misli i osjećanja u pravcu koji će Vam donijeti više radosti i zadovoljstva. Partner će Vas pravilno razumjeti, tek kada uz objašnjenje pokažete i svojim dijelom ono što mislite ili osjećate. Uz sjajnu ideju neće Vam biti teško da osmislite i dobar plan. Sugestija: Važno je da pronađete pravu mijeru između obaveza i zadovoljstva.

BIK
Ne možete sve objašnjavati više puta i pomalo Vas iritira činjenica da postoje određene okolnosti koje Vas usporavaju u poslu kojim se bavite. Na sreću, ipak postoje i neki rezultati na koje možete biti vrlo ponosni. Ako neko ne razume najbolje Vaše namjere to ne znači da Vam neće dati svoju podršku. Slobodno unesite više optimizma u neka porodična ili emotivna dešavanja koja Vas prate. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

BLIZANCI
Možda Vam se na dopada redosled dogadjaja koji diktiraju Vaši saradnici, ali za sada je bolje da sledite glas većine nego da se izdvajate sa svojim idejama. Ima vremena kada ćete ostvariti i ono što trenutno propuštate. U odnosu sa partnerom očekujete da sve bude onako kao što ste zamislili, ipak određene promjene ili odstupanja neće umanjiti Vaše zadovoljstvo. Vi umete brzo da se prilagodite. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija, izlazak ili boravak u prirodi.

RAK
Ponekad treba prihvatiti djelimično rešenje kako biste dalje nastavili sa drugim poslovima. Preterano zadržavanje na odredjenim problemima može da Vas uspori ili dekocentriše u ostalim aktivnostima. Čini Vam se da u odnosu sa partnerom imate bolje ideje, ali još uvijek nemate i dobar način da ih ostvarite. Ponekad umijete da zbunjujete okolinu nekim iznenadnim promjenama u raspoloženju. Sugestija: Izbegavajte neke »loše uticaje« i suviše naporne obaveze.

Pred 4LAV
Ponekad je teško ispuniti sva očekivanja koja imaju Vaši saradnici i negdje kroz njihove reakcije prapoznajete i nečije nezadovoljstvo, ali to neće bitno uticati na izvršavanje obaveza koje ste sebi zacrtali. Ne dopada Vam se kada dodatno objašnjavate svoje postupke pred voljenom osobom, a još manje kada to treba više puta i da ponavljate. Strpljenje možda nije Vaša jača strana, ali nešto drugo definitivno jeste. Sugestija: Prijaće Vam neki oblik psihološke relaksacije i opuštenija.

DJEVICA
Pomalo Vas iritira situacija kada svi oko Vas imaju dobro rešenje ili savjet za Vaše probleme, ali Vam niko ne nudi i svoju praktičnu pomoć. Kako god da tumačite nove dogadjaje na kraju ćete sami morati da odradite veći deo posla. Uz emotivna previranja kroz koja trenutno prolazite teško je doneti dobru odluku sa kojom bi se složio i Vaš partner. Razmislite, oboje očekujete više nego što je moguće. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i izbegavajte različita preterivanja.

VAGA
Možda se ne razumijete najbolje sa svojim saradnicima što stvara uslov za pogrešne pretpostavke sa obadvije strane. Nemojte odbaciti nečiji savjet, posebno kada Vam se pruža mogućnost da naučite nešto novo ili korisno. U odnosu sa partnerom ne možete lako dobiti ono što želite, ali i to ima neku svoju draž. Na Vama je da trenutnu situaciju koja postoji u ljubavnom odnosu usmjerite u dobrom pravcu. Sugestija: Prijaće Vam rekreacija, boravak u prirodi ili neki izlazak.

ŠKORPIJA
Dobro je da napravite poslovni plan prije nego što započnete sa aktivnostima, jer moguća su česta prekidanja. Zbog dinamike dogadjaja imaćete oscilacije u poslu, ali uspjećete i da završite veći dio obaveza. Ono što sada ne razumijete najbolje, možda ćete shvatiti uskoro i zato dajte sebi i partneru šansu da se situacija izmedju Vas bolje iskristališe. Ponekad previše riječi umije da optereti ili zavede osjećanja u pogrešnom pravcu. Sugestija: Potrudite se da sačuvate dobro raspoloženje i samopouzdanje.

STRELAC
Većinu poslova obavljate na brži ili uspješniji način u ličnoj režiji, nego kada se u Vaše aktivnosti upliću osobe sa strane. Ipak, nema razloga da se previše udaljavate od svojih saradnika. Neko može biti od dragocene pomoći. I sami unaprijed možete da predvidite kako će reagovati Vaš partner, zato nemojte dozvoliti da Vas nešto iritira već to postavite kao svoju prednost. Vi umijete da dominirate. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Pred 5JARAC
Umijete da odreagujete sjajno ili vrlo pribrano onda kada Vaša okolina zataji. Važno je da ostanete koncentrisani na suštinu problema i da preuzmete izvjesnu inicijativu. Sve se lakše rešava uz odgovarajuću podršku. Emotivne nesuglasice koje Vas trenutno prate u odnosu sa partnerom su prolazne. Posmatrajte sve, kao već poznatu priču i nemojte dozvoliti da Vas to previše opterećuje. Sugestija: Izbjegavajte neke situacije ili osobe koje Vas praviše uznemiravaju.

VODOLIJA
Odredjeni ustupak bi Vam u velikoj mijeri pomogao da završite sve planirane obaveze. Važno je da se pravilno organizujete i da se oslonite na podršku nekih saranika. Ako Vas neko iznenadio svojom emotivnom reakcijom to možete tumačiti na različite načine, ali pravi odgovor postoji i do njega se stiže lakše nego što Vam se čini. Pitanja koja imate postavite pravoj osobi, a ne nekome sa strane. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu relaksaciju, opustite se.

RIBE
Potrudite se da postavite ritam poslovnih obaveza u odnosu na svoje raspoloženje i koncentraciju. Možda neko od saradnika neće imati previše sluha za Vaše planove, ali ako nešto nije idealno to ne znači i da ne valja. Emotivno reagujete osjetljivije nego inače, a u partnerovim očima Vaša sitaucija izgleda komplikovanija nego što jeste. Umjesto da se raspravljate usmjerite pažnju na ljepa dešavanja. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vas isunjavanju dobrim raspoloženjem, opustite se.

Pred 3

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net