Recent Posts

Povodom paljenja gradskog bedema i panoa „Rasim Ljajić 1“

Paljenje 1NOVI PAZAR, 30.MARAT 2016– Povodom paljenja gradskog bedema i stranačkog panoa „Rasim Ljajić 1“ te izazivanja opšte opasnosti i ugrožavanja bezbednosti građana Novog Pazara. Povodom paljenja istog oglasila se Socijaldemokratska partija Srbije –  GrO Novi Pazar izdala je saopštenje za javnost:

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije Novi Pazar najoštrije osuđuje paljenje gradskog bedema u Novom Pazaru i paljenje predizbornog panoa naše koalicije na kojem je pisalo „Rasim Ljajić 1“.

Paljenje 2Sinoć je u Novom Pazaru u kasnim večernjim satima, zapaljen transparent na kojem je pisalo “Rasim Ljajić 1”. Građani ističu da ni u kom slučaju ne podržavaju ovakve i slične postupke.

Povodom paljenja gradskog bedema prema rečima Novopazaraca, paljenje bilo kakvih plakata ili transparenata tokom predizborne kampanje je unošenje nemira među žitelje ovog grada.

Oni navode da se na ovakav korak ne mogu odlučiti ljudi koji vole svoj grad. Prema nezvaničnim informacijama, do kojih su dosli reporteri regionalnog portala http://ibalkan.net policija traga za počiniocima ovog vandalskog čina.

Paljenje 4

Ovo je još jedan u nizu vandalskih napada dela opozicije koja paljenjem gradskog bedema izaziva opstu opasnost i ugrožava bezbednost građana Novog Pazara.

Prava je sreća što se požar nije proširio na ceo gradski park i na Biblioteku koja se nalazi u neposrednoj blizini podmetnutog požara.

Paljenje 3Tražimo hitnu reakciju policije kako bi se sprečile ovakve aktivnosti i budući sukobi. Od policije tražimo da ispita rad pojedinih informativnih portala koji su prvo objavili vest da je Rasim Ljajić umro a onda i sliku samog čina paljenja gradskog bedema i stranačkog panoa.Na sajtu portala bliskog opoziciji i ovdašnjoj SDA – Excsluziv Novi Pazar i dalje stoji slika pomenutog požara a u komentarima se hvali pomenuti čin i poziva na islamski extremizam.

Ovakvo i slično delovanje je upravo i prepoznatljivo od strane onih koji poslednjih 25 godina pokušavaju da zapale Sadzak i naše domove da bi na tom zgarištu vladali. Sve bi uradili da dođu na vlast ali svakako da u tome neće uspeti jer se paljenjem i izazivanjem sukoba ne mogu rešiti izbori.

Građane pozivamo na suzdržanost, mir i toleranciju što je svkako ono čemu mi upravo i težimo.

Svrljig, 17.april 2012. - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajic porucio je veceras da na narednim izborima treba izabrati one koji hoce da rade za opšte dobro, a ne da za svoj ili samo stranacki interes. FOTO TANJUG / DUŠAN MITIC / mv

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net