Recent Posts

Rasim Ljajić na otvaranju dva turski brenda u Beogradu

Beogradu 1BEOGRAD, 19. MART 2016– U Beogradu u tržnom centru Ušće, na Novom Beogradu, otvorene su radnje dva turska brenda, treća radnja LC Waikikija i 12. radnja Tudorsa. Na otvaranju su prisustvovali ambasador Turske u Beogradu Mehmet Kemal Bozay i potpredsjednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Ekskluzivitet je , da je potpredsjednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić bio ujedno bio prvi kupac u novootvorenoj radnji LC Waikiki, a kupio je kravatu u Beogradu otvaranjem dva nova brenda.

Beogradu 2„Ovo je još jedan dokaz da je Srbija dobro mjesto za ulaganje i investicije, čim je jedan ovakav gigant u oblasti tekstilne industrije odlučio da dođe u Srbiju. Ovo je treća radnja Waikikija u Srbiji, očekuje se da do kraja godine bude ukupno osam, a za dvije ili tri godine do 20 ovakvih maloprodajnih objekata“, rekao je Ljajić.

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je dodao da na prvi pogled to izgleda malo, ali da je to investicija preko 20 miliona dolara, što je vjerovatno preko 200 zaposlenih kada sve radnje budu otvorene te da će po svoj prilici taj broj biti i značajno veći.

Beogradu 3„U ove tri radnje do sada Waikiki zapošljava 85 radnika i u svakom slučaju, mi očekujemo da ovo bude najbolji poziv i signal za druge turske kompanije i investitore da ulažu u našu zemlju. Verujem da će dobrim poslovanjem, Waikiki odlučiti da otpočne i proizvodnju u Srbiji“, naveo je Ljajić.

Beogradu 7„Kada sam prije tri godine došao u Srbiju rekli su mi da je najbolji šoping centar Ušće i tu sam i došao u prvu kupovinu. I tada sam poželio da najbolja turska firma bude u najboljem šoping centru u Srbiji, u čemu smo i uspjeli“, rekao je ambasador Turske u Beogradu Mehmet Kemal Bozay, prilikom otvaranja radnje Waikikija.

Poslovodstvo LC Waikikija namjerava da otvori u Srbiji 15 radnji, a prosječno po jednoj radnji zapošljavaju oko 50 ljudi.

Trenutno Waikiki posluje u 28 zemalja, u 117 gradova ima 180 radnji, a ukupan prihod im iznosi oko tri milijarde dolara na godišnjem nivou. Vizija koju prate u svom poslovanju jeste da budu u Evropi među tri najbolje marke te da po najpovoljnijim cijenama obezbijede potrošačima svoje proizvode.

Beogradu 5

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net