Recent Posts

Podolski hoće da ide iz Turske

Podolski 1ISTANBUL, 16. Mart– Podolski  njemački napadač u strahu nakon serije teorističkih napada.  Napadač Galatasaraja Lukas Podolski otkrio je da ozbiljno razmišlja o napuštanju Turske nakon bombaškog napada u Ankari koji se dogodio u nedelju, a prilikom kojeg je 37 ljudi izgubilo život.

Podolski koji je velika zvijezda u Galatasaraju dirnut je onome šta je doživio u ponedeljak i otac turskog reprezentativca Umuta Buluta. Inače Podolski i Bulut su bili i cimeri u toku putovanja van Istanbula i važe za odlične prijatelej.

Podolski 2Sami dogadjaj da je među ubijenima bio i otac njegovg klupskog kolege i to nakon što se vraćao kući sa fudbalske utakmice svog sina. Kemal Bulut je uživo posmatrao utakmicu svog sina u Ankari protiv Genčlerbirligija, a nakon utakmice eksplodirao je automobil sa podmetnutom bombom i usmrtio ga.

Podoloski, koji je prošlog ljeta stigao u Istanbul iz Arsenala i potpisao trogodišnji ugovor, priznao je da razmišlja o napuštanju Turske pogotovo zbog političke situacije u zemlji.

Podolski 4„Klub je u šoku. S obzirom na to šta se sve ovdje događa moraću pažljivo da odlučim o daljim koracima“, rekao je Podolski za milionski istanbulski sportski dnevnik FANATIK.

Nedeljni bombaški napad u Ankari je treći u poslednjih pet mijeseci, a u januarskom terorističkom napadu u Istanbulu stradali su mahom njemački turisti.

„Moje misli su sa familijama poginulih i povređenih. Svijt je postao užasno mijesto“,zaključio je Podolski, koji će danas zajedno sa saigračima otputovati u Kajzeri na sahranu Bulutovog oca.

Podolski 6U terorističkom napadu koji se u nedelju veče dogodio u centru Ankare poginulo je 37 osoba, a među stradalima je i Kemal Bulut, otac fudbalera Galatasaraja i turskog reprezentativca Umuta Buluta.

Kemal Bulut je juče na stadionu u Ankari pratio meč između Genčlerbirligija i Galatasaraja, a neposredno prije nesreće je posjetio sina u hotelu gdje su bili smješteni fudbaleri turskog šampiona.

Napadač Galatasaraja je veijst o pogibji oca primio pred početak treninga u Istanbulu, nakon čega se sa porodicom zaputio ka Ankari.

Podolski 3

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net