Recent Posts

SRETAN 8 MART

Sretan D

Muškarci postoje zato da stvaraju ženama uspomene. Sretan praznik majkama koje su nas rodile i svim onima koje radjaju naše potomke i djecu!

Moje su želje danas okrenute ka našim dama, u tom srcu je  naše  mjesto. Znam da nas vole više od predhodnog dana ali i od samog starta, ali  najviše  danas .

Jutros su im ljepša jutra, svjetlija i zato ljubav vas u životu pratila za sva dobra ovog dunjaluka, dobrim vam se vraćala…svim DAMAMA SRETAN 8.MART!!!

 Budite nam sretne,  osmijeh nosite svuda i da vam nikad ne fali para, da Vas ne zeznu danas neke muške budale, jer Vi ste  najbolje za sva vremena nama, ma srećan Vam Dan naše dame !

Neka ovaj dan bude samo vas, neka sunce kao danas na Bosforu samo za Vas sija širom planete, ne zato što si žena već zato što si jedinstvena i od svih drugačija, jer ste nas rodile i donijele na svijet… Sretan 8 mart.

 Ne daj bože da je nema… Majkama  onim koji ih imaju, nek  je sretan t Dan žena!

Sretan C

Ovo nisu samo slatke poruke, pisane slatkim slovima u jednom slatkom danu i koja je poslata u najsladjem minutu i može je dobiti najsladja osoba na svetu , to su naše dame koje nas prate. Sretan  8 mart svim ženama planete.

Pružit ćemo im danas ruku da ih odvedemo tamo gdje se i tužni smiju. Neka ovaj njihov dan prodje i  sa nama gdje oblaci sreće viječito griju. Pustimo im danas na volju da im pokažemo kako meleci ili andjeli dišu i kako one vole da im se piše. Srecan Vam 8. mart nase drage dame.

Cijela civilizacija u koju su uvedene institucije kao što su trudničko bolovanje, ograničenje rada žena u trećoj (noćnoj) smijeni, ista plata za isti rad, pravo glasa i mnoge druge,obično  proslavljaju  darivanjem  cvijeća.

Na ovaj praznik uživajte u sreći, nek vam ljubav bude saputnik najveći, neka vas sve lijepo kroz život prati i ne samo ovog, već svakog 8.MARTA.

Sretan A

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net