Recent Posts

Ekrem Jevrić umro na putu od kuće do posla

Ekrem Jevrić

Megahit zvijezda Ekrem Jevrić preminuo je u petak ujutro  oko pet sati po američkom vremenu u 55. godini života u New Yorku. Informaciju su potvrdili i Jevrićevi menadžeri iz Amerike.

Ekrem Jevrić,  zvijezda hita “Kuća pos’o” jutros je krenuo na posao, ali  je u automobilu doživio jak srčani udar.

Do dolaska hitne pomoći više nije davao znakove života.

Vijest o smrti ove internet zvijezde objavljena je i na stranici Gusinja, njegovog rodnog mjesta.

Nakon spomenute pjesme, uslijedili su angažmani u brojnim reality showovima u kojima je pažnju javnosti privlačio razudanim ponašanjem.

Jevrić, koji je je slavu stekao hitom “Kuća poso” i učešćem u rijalitijima, rođen je 25. oktobra 1961. godine u Plavu, Crna Gora. Oženio se sa 24 godine (1985), a sa suprugom Igbalom ima četiri sina Enisa, Nemrina, Hajrudina i Berata. “Gospoda”je  1988. emigrirao  u Kanadu, a nakon toga se, kako bi ispunio očevu želju, preselio u New York.

U SAD se preselio zajedno s porodicom, a tamo je radio teške fizičke poslove i taksirao. Kada se zahvaljujući internetu i društvenim mrežama proslavio kao pjevač i zabavljač sa albumom “Igbala, Igbala srce si mi dala”, nastupao je u Americi i Kanadi, da bi kasnije postao zvjezda ovdašnjih rijaliti programa ‘Parovi’ i ‘Farma’.

Jevrić je  poznat i pod nadimkom Gospoda, postao je popularan u zemljama bivše Jugoslavije zahvaljujući neobičnim pjesmama te karakterističnom stilu pjevanja i pojavi. Pojavio se i u reklamnoj kampanji velike dizajnerske kuće Dolce & Gabbana.

Sinimio je čak i obradu Psyjeva hita ‘Gangnam Style’ i pokušavao pronaći svoj djelić na glazbenom nebu.

Nakon uspjeha pjesme “Kuća pos’o”, koja je postala hit u cijeloj regiji, pojavio se u nizu reality showova. Prvi je bio “Farma” prije šest godina u kojem je zauzeo treće mjesto, a potom i kontroverzni “Parovi”. Mediji su pisali o njegovim brojnim ekscesima pred kamerama, a čak mu je i supruga jednog trenutka zaprijetila razvodom, no do toga ipak nije došlo.

“Ovdje smo da bismo pravili show”, govorio je Jevrić i savršeno opisao svoj život.

Ekrem Jevrić 2

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net