Recent Posts

Novi Pazar zadržao šanse

Novi Pazar, 28 februar— “Novi Pazar sa ovim bodom je  zadržao teoretske šanseda se plasiramo u plej-of, ali po prikazanom u ova dva meča, mislim da se trebamo okrenuti borbi za opstanak. Ipak, to je na upravi Novi Pazar da odluči”, rekao je trener Zoran Marić.

Novi Pazar 11

Trener Novog Pazara Zoran Marić ocenio je danas da je njegovom timu nedostajalo sportske sreće i koncentracije u završnici u meču protiv Borca (0:0), u 24. kolu Superer lige.

Novi Pazar 13

Trener Novog Pazara na konferenciji za novinare Zoran Marić nakon utakmice rekao da je nezadovoljan rezultatom, ali da ne može ništa da zameri svojim fudbalerima.

“Imali smo prilike, ali nam je falilo sreće i koncentracije u završnici. Pretio je i Borac, pa mislim da je ovaj rezultat pravedan. Sa ovim bodom smo zadržali teoretske šanse da se plasiramo u plej-of, ali po prikazanom u ova dva meča, mislim da se trebamo okrenuti borbi za opstanak. Ipak, to je na upravi da odluči”, rekao je Marić.

Novi Pazar 14

Trener Novopazaraca objasnio je i da na Amera Osmanagića nije računao za meč protiv Borca zbog njegovog “ponašanja van okvira normalnog” na poslednjem treningu, ali je priznao da je taj fudbaler “falio timu na terenu”.

Šef stručnog štaba Borca Ljubiša Stamenković istakao je da je nerešen ishod najrealniji i da je meč, iako bez golova, bio kvalitetan.

Novi Pazar 18

“Verujem da je sjajna novopazarska publika mogla da uživa u ovom, pravom prvenstvenom meču. Igralo se otvoreno, oba tima su želela pobedu i stvarala su prilike, ali su golovi izostali. Zadovoljan sam osvojenim bodom, nastavljamo borbu sve dok ne obezbedimo plasman u plej-of”, izjavio je Stamenković.

Novi Pazar 16

Navijaci sa severa TORCIDA I EXSTREMI na pocetku utakmice  transaprentom na ogradi i bakljadom odali su pocast za preminulog vodju navijaca Fenrbahcea Sefu Reisa.

Nakon ovog meča, Novi Pazar je ostao na 12. mestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dok je Borac zadržao drugo mesto sa 16 bodova više.

Izabranici Zorana Marića će u narednom kolu gostovati OFK Beogradu, dok će Borac u Čačku dočekati Spartak iz Subotice.

Ekskluzivno za portal ibalkan.net iz Novog Pazara Foto i Piše: Senko Župljanin

Novi Pazar 17

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net