Recent Posts

Rasima Ljajića, rastužio nedolazak premijera Vučića

Rasim 2Beograd, 22. februar– Rasim Ljajić je u prestolnici Srbine na  održana konvencija SDPS-a povodom dana te stranke po pisanju medija iz regiona ocekivao da na istoj bude prisutan i premijera Aleksandar Vučić.

Sudeći po fotografijama, premijer Srbije Aleksandar Vučić je trebalo da prisustvuje ovom događaju, a lider SDPS-a Rasim Ljajić brižljivo je kraj svog mijesta čuvao stolicu sa imenom i prezimenom premijera Aleksandar Vučić.

“Rasima je rastužio premijerov nedolazak” su neki od natpisa beogradskih medija. Juče je u Beogradu održana konvencija SDPS-a povodom dana te stranke.

Rasim 3Aleksandra Vučića je na konvenciji, međutim, zamjenio potpredsjednik SNS-a i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Po pisanju beogradskih medija Rasimovom izrazu lica, reklo bi se da mu je teško pao Vučićev nedolazak, ali je nalepnica sa imenom premijera brzo uklonjena i skup je mogao da počne.

Rasim Ljajić je na konvenciji izjavio da je SDPS danas među pet najjačih i najorganizovanijih u Srbiji i da je cilj da u naredne dvije godine bude treća politička partija u zemlji. Rasim Ljajić je istakao da ovu stranku mnogi potcenjuju, kritikuju, a neki čak i vrijeđaju, ali da to stranci daje snagu da istraje i da na predstojećim izborima, na koje izlazi u koaliciji sa SNS-om, i napravi najbolji mogući rezultat.

Rasim 4“Moramo da uložimo maksimalni trud i napor da na izborima na svim nivoima ostvarimo ubedljiv rezultat”, poručio je Ljajić i dodao da izborna pobjeda nije toliko izvjesna i da je opasno unapijed proglašavati pobjedu.

“Zato vas molim da od danas u naredna dva mjeseca damo sve od sebe, uložimo svu energiju i entuzijazam, da bismo pobjedili na izborima”, poručio je Rasim Ljajić.

Nova vlada će u naredne četiri godine morati da završi sav posao u vezi sa evropskim integracijama, okonča proces tranzicije i privatizacije, reformiše javni sektor, završi infrastrukturne projekte i obezbjedi da preduzetništvo bude motor razvoja, naveo je Rasim Ljajić.

Rasim 1

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net