Recent Posts

Omer odbio Žoca, hoće više da igra

Omer 1Istanbul— Milionski sportski dnevnici na Bosforu nastavljaju priču o talentovanom 17-godišnjem turskom centru Omer Yurtsevenom. Dobro provjereni izvori bliski talentu koji odavno nije bljesnu kao Omer da je on rekao “da želi da ode na koledž u SAD i nastavi svoj napredak”.

Prethodno je regionalni portal http://ibalkan.net od strane garizmatičnog Željka Obradovića neprikoslovenog trenera Fenerbahčea, a ekipe čiji je Yurtseven član, “oštro nam je kritikovao mladog igrača koji je odbio da potpiše novi ugovor i potom otišao u Toronto gdje se održavao Ol- star vikend”.

Znamo i to da je Yurtseven još uvijek maloljetan, a predviđa se da bi mogao da bude visoko kotiran na NBA draftu 2017. godine.

Omer 2„U klubu su bili šokirani kada sam im rekao. Fenerbahče je zaista dobar klub, igra na najvišem nivou. Ja nisam igrao mnogo i zbog toga želim da pronađem mjesto gde ću igrati više i napredovati. Zbog toga želim da odem na koledž“, rekao je mladi Turski biser evropskog basketa.

Žocu je kako prenose turska srestva informisanja bila meta od nedavno bio mladi 17- godišnjak Omer Faruk Yurceven koji je otišao u Toronto na NBA globalni kamp bez konsultovanja sa trenerom. To veličina poput Žoca apsolutno ne dozvoljava.

“Da vam kažem nešto o Yurcevenu. On ne brine o timu, on brine samo o sebi. Otišao je u Toronto na NBA kamp, a nije konsultovao tim. Imamo nekoliko povređenih igrača, a nije nas pitao da li je u redu da ode”, ljut je bio Željko Obradović u dijalogu koji je prije 2-3 dana vodio sa potpisnikom ovih redova iz http://ibalkan.net.

Omer 4

A, potom je nastavio da sije vatru.

“Ponudili smo mu petogodišnji ugovor, veoma visok. Rekao nam je da mora da razmisli o tome. Razmišljao je oko dva mjeseca i na kraju nam rekao ra neće da potpiše. Dali smo mu puno povjerenje zato što smo mislili da je budućnost kluba. Znate li nekog momka od 17 godina da ima toliko minuta? Samo Dončić u Realu. Ne znam o čemu on razmišlja, da ne želi možda da igra u NCAA? Uzeo je novac u poslednje tri godine i sada želi da ode. E, to je on”, zaključio nam je ljutit Obradović.

Predhodno je a nije bilo u sasatavu Omer Faruk Yurtsevena koji je savladao Fenerbahče  naspram Unikahe i to veoma ubjedljivo (90:59), ali Željko Obradović nije imao mirnu noć kakva se očekuje u takvim situacijama.

Omer 5

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net