Recent Posts

Sajam LA gozba za sladokusce

sajam 1LOS ANGELES: Predhodni vikend su upamtili mnogi u Los Angelesu koga je “okupiralo” na hiljade sladokusaca. Naime, u ovom magicnom gradu se, drugu godinu po redu, održava Sajam kolača i slatkiša.

Ovaj sajam predstavlja najveću “slatku smotru” ove vrste u svijetu. Profesionalni i amaterski slastičari…

Na hiljade sladokusaca pohodi Los Anđeles kako bi prisustvovao drugom po redu Sajmu kolača i slatkiša koji predstavlja najveću “slatku smotru” ove vrste u svijetu.

Ovaj sajam predstavlja najveću “slatku smotru” ove vrste u svijetu.

sajam 2Profesionalni i amaterski slastičari izložili su svoje najbolje dekorisane poslastice od sitnih prhkih kolača, do slasnih torti prekrivenih čokoladnim preljevima i hrskavim korama nadjevenih šlagom.

Najbolje dekorisane i najukusnije kolače ocjenjivat će svjetske zvijezde poslastičarstva i članovi svjetske asocijacije master šefova koji će izabrati najboljeg slastičara sajma.

Na događaju su bile organizovane i radionice za šefove svih uzrasta kojima će se prezentovati “tajne” pečenja i dekorisanja kolača.

Za potrebe ovog dvodnevnog sajma, profesionalni i amaterski slastičari izložili su svoje najbolje dekorisane poslastice od sitnih prhkih kolača, do slasnih torti prekrivenih čokoladnim preljevima i hrskavim korama nadjevenih šlagom.

sajam 4Svakako da su najbolje dekorisane i najukusnije kolače ocjenjivat će svjetske zvijezde poslastičarstva i članovi svjetske asocijacije master šefova koji će izabrati najboljeg slastičara sajma.

Na događaju koji je svovevrsna “gozba za oči” tokom dana će biti organizovane radionice za šefove svih uzrasta kojima će se prezentovati “tajne” pečenja i dekorisanja kolača.

Vjerovali ili ne, oni koji nikada nijsu bili zaljubljeni!

Iako je poznato da po svom ljubavnom životu i vezama s pogrešnim dečkima, u retrospektivi svog ljubavnog života, došli je do zaključka kako zapravo nikada nije bila stvarno zaljubljena ako niste bili i nasli se na mjestu u  Los Angelesu koga je “okupiralo” na hiljade sladokusaca. Onda bi vam se bilo mozda i lakse i da se zaljubite…

Ovaj sajam u Los Angeles predstavlja najveću “slatku smotru” ove vrste u svijetu a poslije ide i zaljubljivanje bar u slatko sa one strane bare u SAD.

sajam 5

http://ibalkan.net

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net