Recent Posts

Nani odabrao Fener a ne ženu

Nani 1ISTANBUL: Drama koju su u Istanbulu popratili milioni sportskih printanih medija i sva žuta štampa. Po njihovom ubjedjenju “Danijela Martins nije ubjedila Portugalca Nanija da se presele u Kinu, pa je odvela djecu u Portugal, jer ne podnosi ubrzani život koji se živi u gradu na Bosforu”.

Nekadašnji napadač Mančester Junajteda, Portugalac Nani, izabrao je da ostane u Istanbulu i da igra za Fenerbahče i u nastavku sezone radije nego da bude zajedno sa svojom suprugom Danijelom.

Nani 2Manje vjerovatnu informaciju prenosimo osim i milionskog turskog dnevnika FANATIK i regionalni portal http://ibalkan.net da smo skıupa u današnjem izdanju prenijeli da se gospođi portugalskog reprezentativca ne dopada brzina i užurbani život na aziskoj strani grada Stambola.

Sve se desilo u iş tokom upravo završenog prelaznog roka. Naime sam Nani je imao na stolu ponudu iz Kine, koja je podrazumjevala zaradu od čak 10.000.000 eura po sezoni, a pisalo se i o obeštećenju od čak 20.000.000 eura koji bi Gvangdžou platio Feneru za dolazak Portugalca.

Nani 3Sve je to predlagala poslednjih sedmica Danijela Martins koja mu je savjetovala da se presele u Kinu. Medjutim iznimno popularni fudbaler koji je prepoznatljiv sirom Turske je to odbio. Danijeli Martins je saopšteno da bi radije da ostane u Turskoj i da osvoji titulu sa Fenerbahčeom.

Nakon tog razgovora supruga je poludjela, napustila je Istanbul u nedelju uveče sa decom i vratila se u Portugal. Regionalni portal prenosi još i da Danijela nikada zapravo i nije željela da se presele na Bosfor, već da je to bila jednostrana odluka fudbalera prošlog ljeta.

“Još dok su Fener i Mančester Junajted pregovarali oko transfera Portugalca, Danijelaje pokušala da zaustavi njihovu selidbu. Navodno je sportski direktor slavnog istnbulskog kluba Đulijano Teraneo otputovao u Španiju, gdje su njih dvoje bili na odmoru, kako bi ubjedio Danijelu da se preseli u Istanbul” kaze se u ibalkan.net.

Bilo kako bilo, Nani je trenutno sam u Turskoj, jer je izabrao Fenerbahče prije žene!

Nakon njegove odluke da ostane u Feneru, Danijela je poludjela, spakovala je stvari i sa djecom se vratila u Portugal.

Nani je trenutno sam u Istanbulu, jer je izabrao Fenerbahče prije vlastite supruge.

Nani 5

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net