Recent Posts

Lutka sa naslovnih strana

73462436149eb6a44db57cba8d66b3404fa9f0ad4ISTANBUL: Svjetske mediske kuce su posvetile milione  naslovnih stranica pisuci da: “Neke zvijezde raeliti programa,  jednostavno ne posjeduju ni gram talenta, a neke su viječito u sjenci svojih porodičnih članova…

Jedna  o kojoj se pise i u protekloj i u novoj 2016. godini je, atraktivna Argentinka Marija Paz Delgado koja se probila  u svijetu šoubiznisa učešćem u “Velikom bratu”.

Dakle biti slavan vuče neke odlične privilegije. Svi znaju za vas, uživate u milionima, dobijate najbolji tretman, putujete privatnim avionima, imate telohranitelje, jedete najkvalitetniju hranu, putujete čitavim svetom, itd…

417425_irina-i-kristijano_f

Nije ni čudo kada neko toliko “grebe” da se proslavi…

No, budimo realni, neke poznate ličnosti se “šlepaju” uz svoje porodice…

Bez svojih poznatih braća/sestara oni NIKADA ne bi uspjeli da dožive svjetsku slavu…

Ova crnokosa ljepotica punila je naslovne strane argentinskih medija zbog afera sa poznatim sportistima. Povezivana je sa najboljim teniserom “gaučosa” Huanom Martinom del Potrom,  kao i sa fudbalerima River Plate Ezekijelom Sirilijanom i Lusijanom Abekasisom.

Maria Paz Delgado natječe se za miss Argentine, a prije samog izbora prihvatila je ponudu domaćeg Playboya te pozirala u potpunosti gola.
maxresdefault
http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net