Recent Posts

Davutoglu završio posjetu, Vučić ispratio turskog kolegu

Vucic 1BEOGRAD: Mediji su poslali svoja poslaednja gledanja iizvjestaje poslije sastanka predsednika Srbije sa kolegom iz Turske i da je , srpski premijer lično ispratio turskog premijera do aerodroma “Nikola Tesla”.
 
Premijer Srbije Aleksandar Vučić, ispratio je turskog kolegu Ahmeta Davutoglua u Ankaru. Srpski premijer je lično ispratio turskog premijera do aeorodroma Nikola Tesla. Nakon što je posjeta dvojice državnika Novom Pazaru otkazana zbog loših vremenskih prilika, Davutoglu je odlučio da se vrati u Tursku.
 
Poslije sastanka sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, Davutoglua je lično Vučić ispratio do aerodroma “Nikola Tesla”, odakle je turski premijer, oko 12,50 sati krenuo put aerodruma Esenbou u Ankari.
vucic-davutoglu
 
Dva drzavnika su poslije  sastanka sa predsjednika, domacin susreta u Beogradu, svog gosta Davutoglua je lično ispratio. Premijer Srbije Aleksandar Vučić ispratio je turskog kolegu Ahmeta Davutoglua u Ankaru poslije dvodnevne posjete Srbije. Premijer Turske zajedno sa državno-privrednom delegacijom, doputovao je juče u dvodnevnu posetu Beogradu tokom koje je razgovarati sa srpskim zvaničnicima i učestvovao na poslovnom Forumu Turske i Srbije
 
Davutoglu od juče boravi u poseti Srbiji, gdje je imao bilateralne razgovore sa premijerom Vučićem, a oba premijera razgovarala su sinoć sa učesnicima srpsko- turskog poslovnog foruma.
29875_317994586_vucic-davutoglu-kalemegdan-foto-vlada-srbije-1451382908-813935
 
U Pazaru se danas sastao sa ministrom Rasim Ljajić i predsjedavajući Saveta ministara BiH Denis Zviždić, koji su ranije stigli u Novi Pazar.
 
Zbog najavljene posjete u Novm Pazaru sprovedene su velike mjere bezbednosti, centralne ulice su bile zatvorene za saobraćaj, a policija je preusmeravala vozače izvan centra.
68231_317996984_Davutoglu-u-poseti-Srbiji-28
http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net