Recent Posts

Milorad Dodik prvi put u Memorijalnom centru Potočari …

lepi mica govnoVijest koja je obisla cjeli Region je da je “Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prvi put bio u posjeti Srebrenici i Memorijalnom centru u Potocarima”. Dodik je u prisustvu načelnika opštine Srebrenica Ćamila Durakovića položio cvijeće na mjestu stradanja žrtvama genocida, Bošnjacima u Memorijalnom centru Potočari.

U prisustvu medija, Dodik je izjavio kako treba poštovati sve žrtve, ali istinu o Srebrenici treba ispitati i detaljno istražiti.”Nažalost politika je umiješana u sve dogadjaje, pa i ovaj u Srebrenici”, kazao je Dodik.

Srpske snage pod zapovjedništvom Ratka Mladića ubile su više od 8 hiljada dječaka, odraslih mučkaraca i staraca nakon ulaska u UN-ovu zaštićenu zonu u julu 1995.

Odmah posije posjete Potočarima, predsjednik manjeg bh. entiterta susreo se u zgradi opštine s  Ćamilom Durakovićem i predsjednikom Skupštine opštine Milošem Milovanovićem.

Tokom sastanku u Srebrenici su prisustvovali i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić i ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić.

iBalkan.net

şşş aaaa ssss

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net