Recent Posts

Serena Vilijams za samo 58 minuta odbranila titulu u Majamiju

seren

Serena Viljams odbranila je titulu na Mastersu u Majamiju, pošto je u finalu pobjedila Karlu Suarez Navaro iz Španije sa 6:2, 6:0.

Američka teniserka, Serena Vilijams je dosla do 66. trofeja u karijeri, a osmog na turniru u Ki Biskejnu i to poslije samo 58 minuta igre.

Amerikanka je opravdala ulogu favorita i sasvim zasluženo došla do pete pobjede u međusobnim duelima.

Ovim trijumfom, mlađa od sestara Vilijams osvojila je 900.400 dolara i 1.000 WTA bodova, dok je Suarez Navaro pripao ček na 439.420 dolara i 650 bodova.

Ono o cemu se i dalje prica prije finala Mastersu u Majamiju, je to da je vjerovatno prvi put u karijeri, Sereni Vilijams doživjela da joj je dio publike u Majamiju zviždio. I ne samo da joj zviždio, već i da su je vređali.

“Ne shvataj nista lično  to što ti dobacuju”, rekao je Sereni sudija, Kader Nuni, ali je ona ipak uvrede shvatala veoma lično i ljutila se  zbog svega što joj je govoreno.

Međutim, i tako nervozna manje od 20. sati, ipak je pobjedila i plasirala se u finale, u kojoj je lako savlada Španjolku Suarez Navaro.

Glavni dogadjaj  Mastersu u Majamija je  muško finale sutra od 18 sati u kome se sastaju, prvi reket svjeta Novak Đoković i Britanac Endi Marej.

 iBalkan.net

264867

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net