Recent Posts

Pucano na autobus Fenerbahčea u Trabzonu …

kVi51MzNdCLE7PlKPvvwv

Udarna, ili sok informaje su obiljezile subotnjo vece i napad  koji se dogodio u blizini aerodroma u Trabzonu, na autobusu u kojem je bila kompletna ekipa lidera turskog prvenstva Fenera koja se vraćala sa gostovanja Rizesporu (1:5) koji je zadržao vodeću poziciju na tabeli.

Agencije, printani i zvucni mediji ponavljaju sliku i rijeci ” ozlijedjenog vozača autobusa koji je hitno prevezen u bolnicu i prema informacijama sa lica mesta vozac je zadobio porede lica i  u  stabilnom je  stanju.

Niko od igrača i stručnog štaba nije povredjen, osim vozača autobusa koji  od djelova stakla ima ozlede od stakla i  hitno  je prebačen u bolnicu. U trenutku kada je pogodjen, obezbjedjenje u autobusu i nekoliko fudbalera je pritrčalo i spriječilo da vozilo izgubi kontrolu i sleti sa puta.

Prema svjedočenju policijskih službenika, na autobus koji je prevozio igrace Fenera razbijeno je bocno staklo autobusa, pucnjevima iz sačmarice.

Policija je ubrzo blokirala saobraćaj u tom dijelu Turske kako bi bezbedno prebacila igrače do aerodroma.

Guverner, Trabzona Abdil Jalil Prehrana, o napadu na autobus koji je prevozio fudbalere Fenerbahče kazao je  ” da mu je jako zao sto je doslo do svega , posjetili smo ozlijednjeog vozača koji je smjesten u obliznjoj klinici u gradu. Ovo je izgledalo kao neka vrsta projektila koja je ispaljena iz puške.” rekao je medijima koji su se nasli na licu mjesta.

iBalkan.net

silahli-saldiri-gibi-gozukuyor,ZObiHXQeiUySu0rRhZTOBA

 

I

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net