Recent Posts

UZ LASER OD SADA I KREMA ZA BRISANjE TETOVAZA …

Znajuci da je do sada se privremena-tetovazadonekle pouzano skidata “laserom i trajno uklonjanje tetovaža”.U zavisnosti od samog tretmana kako do skidanja na ovaj nacin tetovaza sa tjela ,to je dugotrajan i skup postupak, a ni uspjeh nije uvijek zagarantovan. Prema samom tretiranom dijelu tjela treba se ophoditi kao prema rani, odnosno povredi …

Novacija koja ce biti zapamcena kao osim laserom mozemo se rijesiti tetovaza,uskoro to neće biti jedino rešenje kojim će moći da se ukloni nepoželjna tetovaža. Iz Kanade uskoro ce biti patentirana čudesnu kremu koja može da izbriše tetovažu – bezbolno i bez nus pojava!

Iz Otave,tvrde da ce se prije odlaska na tetoviranje trebace se dva puta, nekada i tri puta,razmisliti jesu li nam tetovaže one u buduce nepovratne.

Kako obicno biva da nam se poslije nekog vremena tetovaza više ne sviđa ili počne da smeta imacete  pred sobom tri opcije – da je “pregazite” novom tetovažom, ako je moguće maskirate je šminkom ili odstranite laserom.

Problem laserom je u tome što je tehnika poprilično skupa, što je tetovaža veća to je i intervencija skuplja. Pored toga tretman dugo traje, i skoro da je vrlo bolan.

Resenje iz Kanade sa srećom, na tržište uskoro stiže i četvrto rešenje.Inovator iz Otave Alek Falkenhajm radi na formuli cistog preparata koji će moći da izbriše neželjenu tetovažu.

Iz dobro obavjestenih izvora kaze se da krema će mijenjati ćelije kože impregnirane mastilom novim ćelijama i sve to bez nuspojava, iritacije ili ožiljaka. Cijena i nije baš sitnica – oko 10 evra za kvadratni centimetar kože! Pa sad, što je veća tetovaža to je potrebno više kreme i više para.

Uskoro ovaj proizvod za sada je u fazi testiranja, a isprobava se na koži malih svinja čija je koža najbliža ljudskoj. Kako je sam naglasio kanadski inovator, dobrovoljci koji žele da testiraju njegovu kremu već čekaju u dugom redu…

ibalkan.net

Venezuela Tattoo Expo

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net