Recent Posts

KAO MAJKA SAM LjEPSA I USKORO MOZDA OPET RODIM …

adriana_lima_tam_bir_iskolik_1Manakenka,rodjena u Brazilu otkrila turskim kolegama i da je za njen izgleda zaslužan kik boks, kao i unošenje tečnosti bez masne hrane.

Opce poznato je da Adrijana Lima često posjećuje Tursku gdje je omiljena kao dobar musafir i gost. Adrijana provodi toliko puno vremena da je ljudi u Turskoj smatraju svojom. Lima je ovih dana dala intervju jednom stambolskom listu, u kojem je govorila i o želji da postane majka i po treći put.

 – Mozda ne sada da imam plan da proširim porodicu u ovom trenutku, ali se ponovo okusam kao majka. Siena i Valentina mi uzimaju najviše vremena. Mogu da kažem da to što sam postala majka i da je to najbolja stvar koja mi se desila. Luda sam za mojom decom – kaže Adrijana Lima.

Da, to što sam se postala majka od mene je učinilo zreliju osobu.

 – Znam da sa svoje dvije noge stojim čvrsto na zemlji. Kao žena imam više samopouzdanja i sada sam dosta ljepša. Neke stvari koje su mi prije bile bitne sada su zanemarljive – kaže Lima.

Atraktivna manekenka ex supruga Marka Jarića prvi put se pojavila u javnosti sa novim izabranikom.

Naime,pojavljuju se fotografija Adrijane Lime kako držeći se za ruke i  šeta Istanbulom sa muškarcem koji je jedan od mediskih magnata i poznati turski voditelj.

Manekenka se još uvijek nije oglasila povodom ovih fotografija, ali je sigurno da uživa u novoj ljubavi.

Regionalni portal: www.iBalkan.net

acun-ve-adriana-lima-aski-sosyal-medyaya-bomba-gibi-dustu_1373416_720_400

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net