Recent Posts

ISTANBUL:DVA KOSARKASA U BOLNICI SA TESKIM OZLjEDAMA GLAVE!

Slike sa terena u derbiju turske košpage_kerem-gonlum-ve-ender-aslan-galatasarayi-icraya-verdi_161259233arkaške lige između Galatasaraja i Bešiktaša mogao bi da bude koban za dvojicu košarkaša. Na njihovu sreću su stradali od posledica udaraca koje su dobili na parketu u žaru borbe.

Kerem Golum iz Galate,gostujuceg tima je  samo dva minuta prije poluvremena doživeo klasičan nokaut kada je glavom naletio na koljeno domaceg igrača u borbi za jednu loptu. Kapetan tima Galatasaray i selekcije Turske je ostao da leži na parketu prvo u svijesnom stanju, ali je onda ubrzo izgubio svijest.

Na samom parketu dva doktora su Golumu na licu mijesta pružili pomoć sprečivši ga da proguta vlatiti  jezik, a potom je hitno prevezen u bolnicu na preglede i još uvijek nije poznato o kakvoj se povredi radi i koliko je teška.

Iza onoga sto je na parketu dozivio u momentu kada su iznosili Goluma sa terena dio navijač Bešiktaša apaluzima pozdravio Goluma, dok mu je drugi dio zviždao.

Derbi susret je poslije toga nastavljena, a onda je samo nekoliko minuta kasnije i mladi igrač  domaceg tima Bešiktaš Šanli Dogukan doživio prelom vilice i on na kraju završio u bolnici.

Meč je inače završen pobedom Galatasaraja 65:64.

iBalkan.net

242136

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net