Recent Posts

Željko Obradović, svojim igracima porucio da sledeci put se sele iz İstanbula …

 

 

Zeljko Obradovic je na konferenciji  za medije, posle utakmice u Adbi İpekçi Sportskoj Areni , poslao poruku svojim igracima “da sledeci put mogu da mjenjaju dresove i sele se iz Istanbula”.Aktuelni šampion Turske poražen je u derbiju Istanbula od Galatasaraja iako je domaći sastav u meč ušao sa samo šest igrača i pet juniora.

Porazi su sami po sebi sastavni dio sportske igre ali  razočaranje koje je pokazao trenera Fenerbahčea Željka Obradovića na konferenciji za sedmu silu bilo zacinjeno paljbom po svojim igračima,tvrdeći da nikada vise ne smije da im se dogodi da tim Fenera ispašta zbog nemotivisanih i egoističnih pojedinaca.

Kako je moguće  doci do pobjede kad moji igraci su bez motiva licno to nikako mi ne ide u glavu. Problem kao da je kod pojedinaca u tome što imaju preveliki vlastiti ego.Ono sto sam svima skupa rekao u prostroriji,gdje su se presvlacili bilo je da moraju  brinuti samo za sebe i svoj dalji ostanak u klubu Fenerbahçe”  kazao Obradović.

Galatasaraja,je sa samo šestoricom igrača koji su ulazili u igru, uspio j da stigne do pobjede u veliklom gradskom derbiju jer su Fenerbahče Ulker savladali sa 92-88 u okviru 21. kola turske košarkaške lige.

Kada neko nema motiva da igra to je od sada samo njegov problem,u narednoj ponovljenoj igri na ovakav nacin letjeće iz tima. Kako da licno ja znam to osim samo da se zapitaju kako ja imam motivaciju, ja koji sam osvojio sve u karijeri i  kao igrac i trener” porucuo je   svojim izbranicima sam Obradović.

Fenerbahče Ulker trenutno se nalaze na prvoj poziciji koju dijeli sa Anadolu Efesom, dok u TOP 16 fazi Evrolige idu pravim putem ka plasmanu u četvrtfinale.

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net