Recent Posts

Najljepše zene na svijetu su Brazilke,Ruskinje.Venecuele…

Na vjecito pitanje koje su žene po ljepoti medju najljepsim na planeti grupa autora koja je napravila anketu  kojoj  su se odazvali novinari iz 99 drzava iz svijeta … dala je listu istih  a na kom mjestu su one iz Regiona Balkan.Na šestom mjestu su zene sa juga Evrope, a po istrazivanju se kaze da one predstavljaju “savršeni spoj slavenskih,balkanskih i mediteranskih gena”.Autori koji su se bavili istrazivanjem ljepote njeznog pola  ističe da “99 odsto anonimnih dama na ulicama Sarajeva,Beograda,Atine,Istanbula, imaju izuzetnu figuru na kojoj bi im pozavidjele mnoge slavne dame”, da su “idealnih proporcija, dugih nogu, zaobljenih bokova i ravnog stomaka” i da bi svaka slučajna prolaznica nasih dama sa Balkana mogle bi biti zvijezda na svim ulicama Rima,Pariza ili Njujorka.

Kolege sedme sile su u anketi naglasili da lijepih ljudi ima u svim krajevima svijeta, ali i da postoje mijesta koja se mogu pohvaliti daleko većim brojem lijepih djevojaka.

13595721434859

Prvo mesto su zauzele Brazilke koje su karakteristične po “atraktivnim tijelima i sportskom izgledu”, druge su Ruskinje, na trećem mestu su Venecuelanke koje se osim trećeg mesta na ovoj listi mogu pohvaliti i sa šest osvojenih titula Mis sveta.

Indija je zauzela četvrto mesto, iza Indijki su Šveđanke i Madjarice, a nakon njih dolaze Francuskinje i Argentinke. Ukrajinke su na devetom mestu, a slede ih Italijanke. Poslednje, 11. mesto, pripalo je devojkama Južne Koreje koje krasi “nevini izgled i lijep ten”.

Germanke, balticanke i ango-saksonke, Franko-romanke i spankinje-latino amerikanke umeju da budu slatke ko bombone,
Grkinje, turkinje, arapkinje i cijeli bliski i srednji istok ,Kineskinje i japanke samo ako su visoke i lepuskaste dok ostale azijatkinje ne … bile su cesti odgovori prestavnika ankete na koju su se odazvali novinari iz 99 drzava iz svijeta …

beyonce-2-660

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net