Recent Posts

Slavlje o kome će se prićati kako Brane Mićunović udaje kćerku

 

67d23fdb56b189479a2e8ff07e00c5c8Slavlje i oglamuroznoj svadbi Andre Mićunović, kćerke nikšićkog biznismena Branislava-Brana Mićunovića, i njenog izabranika, zakazana je za 28. mart u bečićkom hotelu „Splendid“ vec se prica u sjelom regionu.

Preko 700 svatova biće u velikoj kongresnoj sali “Splendida“, a mediji su otkrili puno pikanterije i spisak zvanica  na kojima se nalaze zvučna imena domaće političke, društvene i kulturen scene kao i brojne javne ličnosti, te prijatelji porodica mladenaca.

Informacije do kojih smo dosli su manje vise nezvanične, goste će zabavaljati najpoznatije zvijezde folk i pop scene sa ex jugoslovenskih prostora. Doslo se do sazna da ce, glavna muzička zvijezda  biti srpska folk pjevačica  Svetlana-Ceca Ražnatović, koja na svadbu dolazi kao dugogodišnja prijateljica porodice Mićunović.

Ceca nije  tražila honorar, već se sama ponudila da pjeva. Osim nje, koja će na svadbu  doći sa svojom djecom Veljkom i Anastasijom, koji su u prijateljskim vezama sa Branovim sinom Đorđem, još jedan od prijatelja porodice Mićunović,  folk pjevač Aca Lukas ponudio se da zabavlja goste.

Luks  Hotel -Splendid  imat će 28. marta i Acin stariji kolega Miroslav Ilić, do ce za štimung se pobrinuti i pop-folk „Tropico bend“. Svakako bice i nekadašnja Grandova zvijezda Slavica Ćukteraš, koja će zbog svadbe doputovati iz Italije, gdje trenutno živi.

Dodatni spisak muzičkih imena, koji će se toga dana pojaviti u elitnom bečićkom hotelu nije konačan.Uspjeli smo doznati da se čekuje dolazak još najmanje pet zvijezda, koje su, navodno, takođe  raspolažene da pjevaju bez honorara, zbog dugogodišnjih dobrih odnosa sa porodicom Mićunović.

Tačno je da ćemo pjevati na svadbi Mićunovićeve ćerke, mi smo prijatelji, ne znam šta je tu čudno,bile su rjeci onih koji ce uveseljavati cjeli program .

Kompletne pripreme za svadbeno veselje u “Splendidu” već su započele, pošto je riječ o jednoj od najvećih svadbi koja ce se ikada u ovom hotelu i na primorju organizovati.

Kako se zna osim u hotelskoj sali, koja će specijalno za ovu priliku biti dekorisana, svatove očekuje i program na otvorenim bazenima,  gdje će mladenci i izgovoriti „sudbonosno da“.

Skoro sva elita od svatova biće smještena u hotelskim sobama, koje su već rezervisane. Mnogi će doći iz  inostranstva.

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net