Recent Posts

SVIM DAMAMA SREĆAN 8.MART!!!

8-march

Muskarci postoje zato da stvaraju zenama uspomene. Srecan praznik majkama koje su nas rodile i svim onima koje radjaju nase potomke i djecu!

Šaljemo im zvijezdu najlepšeg sjaja, šaljemo im puno sreće bez kraja, šaljemo im ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Srecan im 8. mart.

Moje su zelje danas okrenute ka nasim dama, u tom srcu je  nase  mjesto. Znam da nas vole vise od predhodnog dana ali i od samog starta, ali  najvise na dan 8. mart.

Jutros su im ljepša jutra, svjetlija i zato ljubav vas u životu pratila za sva dobra ovog dunjaluka,dobrim vam se vraćala…svim DAMAMA SREĆAN 8.MART!!!

 Budite nam sretne,  osmijeh nosite svuda i da vam nikad ne fali para, da Vas ne zeznu danas neke muske budale, jer Vi ste  najbolje za sva vremena nama, ma srećan Vam Dan nase dame !

Neka ovaj dan bude samo vas, neka sunce kao danas na Bosforu samo za Vas sija sirom planete, ne zato sto si žena već zato što si jedinstvena i od svih drugačija,jer ste nas rodile i donijele na svijet… Srecan 8 mart.

 Ne daj bože da je nema… Majkama  onim koji ih imaju,nek  je srećan 8. mart Dan žena!

Ovo nisu samo slatke poruke, pisane slatkim slovima u jednom slatkom danu i koja je poslata u najsladjem minutu i može je dobiti najsladja osoba na svetu ,to su nase dame koje nas prate. Srecan  8 mart svim zenama planete.

Pružit cemo im danas ruku da ih odvedemo tamo gdje se i tužni smiju. Neka ovaj njihov dan prodje i  sa nama gdje oblaci sreće viječito griju. Pustimo im danas na volju da im pokažemo kako meleci ili andjeli dišu i kako one vole da im se piše. Srecan Vam 8. mart nase drage dame.

Cijela civilizacija u koju su uvedene institucije kao što su trudničko bolovanje, ograničenje rada žena u trećoj (noćnoj) smijeni, ista plata za isti rad, pravo glasa i mnoge druge,obično  proslavljaju  darivanjem  cvijeća.

Na ovaj praznik uživajte u sreći, nek vam ljubav bude saputnik najveći,neka vam sve lijepo kroz život šparta i ne samo ovog, već svakog 8.MARTA.

11042057_761388040635653_1296899396_n

Autor: J.B
Izvor: ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net