Recent Posts

Šešelj hoće savez vojni i carinski s Moskvom

Vojislav Šešelj je na mitinzima u Leskovcu i Vlasotincu porucio da je SRS spreman za konačni politički obračun sa “izdajničkim vlastima” i ocijenio da su vecina ministara u Vladi Srbije “slijepi od moći i pohlepe”.

“Zbog svega želimo integraciju s Moskvom. Hocemo da uđemo u carinsku uniju Rusije, Bjelorusije i Kazahstana i drugim nama prijateljskim zemaljama,hocemo da uđemo u novi vojni savez koji formira Rusija”,sve pomenuto rekao je Šešelj i dodao da Brisel i ne želi Srbiju u svojim redovima.

Isto tako je naglasio da bi Srbija ulaskom u carinsku uniju dobijala naftu i gas po cijenama tri do četiru puta nižim od sadašnjih.

Prvi lider SRS-a je dao ocjenio i da je ta stranka bila “ranjena, ali da nije poginula”, i da se sada sprema za konačni politički obračun sa svim “izdajnicima iz vlasti”.

“Snaga  SRS-a je među intelektualcima, profesorima,doktorima, studentima, radnicima i penzionerima,svi mi smo potekli iz naroda, mislimo i osjećamo se poniženi i ojađeni kao i srpski narod.Mi smo spremni da se stavimo u službu naroda i države”,rekao jeVojislavŠešelj.

Na kraju je dodao da su “skoro svi ministri oslijeli od moći i pohlepe”, kao i da je sadašnji režim izdao Kosovo.

“Izdavali su ranije i Đinđić (Zoran) i Koštunica (Vojislav) i Boris Tadić, ali ono što su oni izdavali za 12 godina, naprednjaci su prevazšli za dvije godine. Sada se spremaju za završni čin izdaje, poslije odoše niz vodu”, rekao je Šešelj.

Lidera radikala je na trgu u centru Vlasotinca dočekalo oko 800 pristalica, a u Leskovcu blizu 400, uz pokliče “Vojo Srbine”. Na svaki pomen vladajućeg režima upućivane su pogrdne reči na račun Vučića i Nikolića.

Lider SRS je samo jednom pomenuo premijera Aleksandra Vučića,kazavsi da nije ispunio predizborna obećanja, ali je zato predsjedik Srbije Tomislavu Nikoliću posvetio sedam minuta,kazavsii da se prvi čovjek države “razbolio od najgore bolesti – pohlepe”.

“Kuče nije imalo zašta da ga ujede prije 10. godina, a sada se razmeće bogastvom”, kazao je Šešelj.

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net