Recent Posts

LDP i Čedomir Jovanović nisu u sukobima za fotelje

Liberacedomir-jovanovic-1408914400-556371lno-demokratskoj partiji ne pada na pamet da se ikome nudi i interesuje nas borba protiv krize, a ne rat za fotelje u nekakvoj rekonstruisanoj vladi, izjavio je lider LDP Čedomir Jovanović. On je u pisanoj izjavi medijima rekao da ta stranka ima svoj put čiji je cilj moderna, evropska Srbija, sa razvijenom tržišnom privredom, integrisana u sistem bezbednosti NATO, koja sarađuje sa regionom, decentralizovana i građanska država.

“Očigledno je značaj politike LDP toliko veliki da plaši neke nove foteljaše iz SNS koji bi da nastave kursom kojim se zemlja kretala do sada, oduzimajući pravo ljudima da se dogovore kako da iščupaju svoje živote iz živog blata u koje sve dublje tonemo”, rekao je Jovanović. “U podeljenoj Srbiji LDP mora biti most koji će spojiti te dvije krajnosti. To nije nimalo lako”, rekao je Jovanović, reagujući, kako piše u propratnom pismu, na intervju naprednjaka Aleksandra Jovičića u Danasu od 5. marta 2015.

“Ne pada nam na pamet da se nudimo, jer ni 100 LDP-ova nije dovoljno pogrešnoj politici koja ne može ništa da uradi za zemlju. Mi nastojimo da prevaziđemo glupe podijele i vežemo te dvije krajnosti oko poslova koje nam nameće život. Nas interesuje borba protiv krize, a ne rat za fotelje u nekakvoj rekonstruisanoj vladi. Takvim idejama možemo biti opozicija kakva smo bili Miloševiću, Koštunici i Tadiću”, ističe lider LDP.

“One snage u SNS i vlasti, kao i u nesposobnoj opoziciji, kojima je očigledno velika prijetnja ideja pravljenja dogovora o poslu koji se mora uraditi, kroz definisanje plana vlade i izbora najsposobnijih ljudi, bez obzira na političke afinitete, poručujemo da neće vidjeti nijedan LDP pored sebe jer su nesposobni i arogantni i da time Srbiju vode u propast. Njima ćemo kao i do sada biti najveća opozicija”, poručio je Jovanović.

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net