Recent Posts

Pajtić, Pastor i Čanak:Postoji dobra volja da se problemi riješe

istvan.pastor

Dana su lideri vladajuće koalicije na pokrajinskom nivou Bojan Pajtić, Ištvan Pastor i Nenad Čanak sagledali su  na drugom sastanku u Subotici pokusali da sve sporne situacije koje treba prevazići i zaključili da postoji dobra volja da se problemi riješe i da će razgovori biti nastavljeni.

Kako je saopšteno iz Saveza vojvođanskih Mađara, nakon sastanka njihovog lidera Pastora sa predsednikom Demokratske stranke Pajtićem i Lige socijaldemokrata Vojvodine Čankom o svim otvorenim temama i predlozima rešenja njih trojica će obavestiti stranačke organe.

“Nakon toga, razgovori će biti nastavljeni”, navedeno je u saopštenju.

Sastanak lidera DS, SVM i LSV počeo je u Subotici.

Sastanku, koji je održan u Domu Mađara u Subotici, pored Pajtića, Pastora i Čanka, prisustvovali su i zamjenik predsednika LSV Bojan Kostreš, Mihalj Njilaš iz SVM-a i šef poslaničke grupe DS u Skupštini Vojvodine Borislav Novaković.

Ovo je bio drugi sastanak Pajtića, Pastora i Čanka, nakon što su započeli razgovore prošlog petka, u prostorijama LSV u Novom Sadu.

I nakon tog sastanka, koji je trajao skoro četiri sata, medijima je prosleđeno saopštenje u kome je navedeno da su Pajtić, Pastor i Čanak otvorili niz važnih pitanja i tema.

Sastanke lidera vladajuće koalicije u Vojvodini inicirao je Čanak, koji je pozvao Pajtića i Pastora da razgovaraju o rešavanju političkih problema u Vojvodini.

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net